19 Temmuz 2011 Salı

Saloni Koltuk Takımı

İnternet ortamında zaman zaman mobilya, koltuk takımı modellerine bakıyorum.Çok bakmakta istemiyorum çünkü daha zaman var ve birde bu stresi şimdiden yaşamak istemiyorum.Ayrıca çok çeşit olması zaten kararsız birisi olarak beni malumunuz geriyor.Ama yinede beğendiğim modelleri bilgisayara kaydediyorum.Saloni markasının bu koltuk takımları beğendiğim modeller arasında.Avangard tarzını yatak odası mobilyasında daha çok seviyorum. Country tarzı ise bence her oda dekorasyonuna yakışıyor.Bu iki tarz için daha sonra postlar hazırlayacağım.Benim tarzım sanırım daha çok modern mobilyalara yatkın.Fakat içimde ki country sevgisinide göz ardı edemem :)

Sizce bu takımlar nasıl?

10 yorum:

  1. en üstteki koltuk takımı ve renkleri çok güzel.. gül kurusu bir fon perdeyle harika olur.

    YanıtlaSil
  2. o benimde en çok beğendiğim takım ama yan tarafları fazla mı kaba durur diye düşünüyorum.Bu şekilde ferah ferah görünüyor lakin odalar malum bu kadar büyük olmuyor evlerin.Zaman geldiğinde bakacağız artık :)

    YanıtlaSil
  3. Bende bakmaya başlamadım henüz, salıverdim kendimi :)

    YanıtlaSil
  4. hangi marka acaba cok begendim ben de

    YanıtlaSil
  5. yakında(1 seneden önce :p) düğün düşünen biri olarak henüz hiçbir şeyim yok. herkes yatak takımları, nevresımler, yemek takımlarından bahsediyor; ben kalıyorum öyle.neyi nerden alacağım vs vs; bunlar çok stres yaratan şeyler :s
    bu arada 3uncü fotoğraftaki takımı beğendim :p ama o tarz mobilyalar küçük alanlarda hoş durmuyor; en az bir 40-45 m2 salon lazım o mobilyaya :)

    YanıtlaSil
  6. gamze, bu sorun benide çok sıkmıştı ben nevresimlerden almaya başlamıştım.yani birşey almaya başladıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor diyebilirim sana :) ama bu çeyiz alışverişine başlarken nelerden başlamalı konusunda en yakın zamanda bi post ekleyeceğim ;)

    YanıtlaSil
  7. http://www.acicikolata.com/?p=124
    bende saloni'den aldım koltuk takımımı. Ben atlantis köşe takımını çok beğendim, gittim yerinde de gördüm çok rahat. evimize uymadığı için yine atlantis model 3lü 2li koltuk ile 2 tane berjer aldık. masko modoko ve civar mobilyacıları dolaşıp, hemen hemen her koltuğa tototmu iliştirdim, fakat çok yorulduğumuzdan mı bilmem bu takım çok rahat gelmişti. Aldık tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Seros, ben Manisa'da yaşamaktayım.Bunun için en gidilebilir ve seçeneğin olduğu yer İzmir. Saloni'de Karabağlar'da varmış.Bir hafta sonu nişanlım ile mutlaka gideceğiz.Atlantis çok şık bir takım güle güle kullanın inşallah :) Saloni, Yataş ve Doğtaş öncelikli olarak dolaşacğaım yerler.

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim, 1 ay sonra eskitmeye başliycaz inşalla :) Biz 3600 TL’ye satın alabildik (binbir pazarlıkla ve 40 kez mağazaya gitmekle) fiyat konusunda biraz katılar. Renk konusunda da biz tam beyazını almadık daha vizon krem arası bir ton aldık. Yine de çok koyu değil :) Bu takımın oturma ve arka yastıklarının hepsinin kılıfları çıkabiliyor fermuarlı. Ayrıca yedek kılıf takımı diktirebiliyoruz. 200 TL civarıymış sanırım. Gidip görüp oturulması gereken bir takım bence görmeden karar vermeyin:)

    YanıtlaSil
  10. fiyatlar biraz tuzlu gerçekten ama tasarımları çok güzel. Vizon, açık kahve tonları benimde tercihim olurdu.Kılıflarının çıkıp yıkanabilir olmasıda çifte avantaj olmuş.Bir Saloni sever ve hatta kullanan ile tanışmaktan çok mutluyum Bu arada blogunda hayırlı olsun cnm.

    YanıtlaSil