5 Temmuz 2011 Salı

Bernardo Çeyiz Seti Kampanyası

Bernardo'da yemek takımı ve çatal kaşık setini birlikte alanlara ödediği tutarın %50'si hediye çeki kampanyası var.Bu kampanya 2 ay öncede vardı.Nisan ayının ilk haftası bu kampanyadan faydalanıp çeyiz alışverişimin ana maddelerini oluşturanları aldım.Sizlere aldıklarımı daha sonra ki yazılarımda göstereceğim.Ama ihtiyacınız var ise bu kampanyadan faydalanmanızı tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. Bende bu kampanyadan yararlananlardanım :) Hatta dün geldi yemek takımım mutluyum:))

    YanıtlaSil
  2. ben biraz erkenci davrandım sanırım. düğün nasipse 2012 eylül ayı gibi olacak ama neyse ki 2 yıl değiştirme garantileri var :) sen hangi takımı aldın?

    YanıtlaSil
  3. Waves modelini aldim dalgalı olan var ya:)Senin daha çok varmış ama kampanya gerçekten çok iyiydi bence süper yapmışsın erkenden almakla dediğin gibi daha çok beğendiğin birşey olursa değiştirsin belki.

    YanıtlaSil
  4. evet zaten sürekli farklı ihtiyaçlar çıkıyor.alınmış alınmıştır felsefesi edindim çeyiz alışverişi sayesinde :)
    ben hatalı bi seçim sonucu majestic modeli aldım, nişanlımın gelmesini bekliyorum imperial yada ninfa ile değiştireceğim.Yada beğendiğim başka bi model olursa onunla.Çok kararsız olmakta fena bişey :S

    YanıtlaSil
  5. Bence majesticte gayet güzel bir model ama Ninfa'da çok güzelmiş valla :)biraz daha bekle bakarsın daha farklı modeller çıkar zaten insanın kafası çok karışıyor birsürü model var bende senin gibi kararsızımdır ama çok şükür yemek takımında istediğim belliydi sade ama farklı tasarım bu kampanyada üzerine gelince süper olmuştu :)

    YanıtlaSil
  6. majesticte harika bi takım kullanıyorum ve acaip memnunum kızlar kampanya iyidi ama hediye çekini biterene kadar baya baya uğraştım :)

    YanıtlaSil