21 Temmuz 2011 Perşembe

Ofiste Kahvaltı Sorunsalı

Eskiden midem bu kadar hassas değildi çıtır çıtır simitimide yerdim, sıcak boyozumuda yerdim hiç bir sorun yaşamazdım.Fakat son 1 yıldır sabah yediğim şeyler mayalı yada susamlı ise işte o zaman mahvoluyorum.Sabahları yataktan kalkmak zaten zor gelirken birde evde kahvaltı için uğraşamıyorum.Bu yüzden genelde simit, poğaça, açma gibi şeyler yeniyor.Hem midemin kötü olmasını önlemek hemde belki bi kaç kilo veririm diye 2 aydır nesfit ya da special K yemeye çalışıyorum.Bunlardan yediğim zaman gayet iyiyim ama süt almayı unuttuysam ya da bugün olduğu gibi Nesfitimi evde unuttuysam mecburen köşede ki simitciden birşeyler alıyorum.Ve ardından hemen soda içiyorum midem rahatlasın diye.Siz ofiste kahvaltınızı nasıl yapıyorsunuz, neler yiyorsunuz?

4 yorum:

  1. pişt ben kk'dan;)
    bende genelde çeşit çeşit poğaçalar alıp kahvaltımı ediyorum. evde kahvaltı hazırlamak zor geliyor, yataktan zor kalkıyorum ki nasıl kahvaltı hazırlicam

    YanıtlaSil
  2. işte o poğaçalar simitler mahvediyor beni.nesfitimle yada kepek ekmek arası peynirimle mutluyum ben :)

    YanıtlaSil
  3. önceden sürekli simit yiyordum.ama mideme dokunup beni kıvrandıran şeyin simitteki susam olduğunu farkettiğimden beri yemiyorum. sabahları evden çıkmadan 1 tane muz; ofiste de kuşburnu çayı içiyorum. günde 3-4 kupayı buluyor :)

    YanıtlaSil
  4. bende hep simit poğaca türü yerdim ama midem mahvoldu kahvaltı getiriytoruz kızlarla onları yiyoruz

    YanıtlaSil