6 Temmuz 2011 Çarşamba

Gelin Hamamı Nasıl Yapılır?

Evlilik hazırlıklarının sonuna gelindiğinde arkadaşlarımla şöyle hem stres hem toksinleri atayım diyorsanız gelin hamamı adetini yad edebilirsiniz.Allah nasip ederse ben gelin hamamı adetini yapmak istiyorum.10-15 kişilik bir organizasyonla göbekler atılır ve gelsin sarmalar gitsin salkım salkım üzümler eşliğinde güzel bi anı olarak mazide yerini alır.Hamam eğlencesine gelen sevdiklerinize ise o günün anısına şu görselde ki ufak hediyeler verebilirsiniz.

E tabi gelin hamamı deyince akla gelen ilk isim Adile Naşit'i anmamak olmaz :)

9 yorum:

  1. merhaba
    Ne zordur asker yolu beklemek . gerçi ben sadece kardeşimi bekledim . eşimle askerden geldiğinde tanıştık. keşke öncesi olsaydıda ona binlerce aşk mektubu yazsaydım . umarım ssık sık görüşürüz:D

    YanıtlaSil
  2. bu arada çok sevdiğim bir filmdir.
    hangisini daha çok seveceğime bir türlü karar veremedim .
    Seferoğulları mı? Tellioğulları mı?

    YanıtlaSil
  3. @elifinelizi, zorlu bir süreç ve maalesef nişanlım uzun dönem olarak askerlik yapıyor.Son 87 günümüz kaldı :) Ben aşk mektubu yazmasını pek beceremesemde nişanlımı şaşırtıcı 2-3 mektup yazmışlığım vardır :)

    her iki ailenin neşeli atışmalarıyla izlemekten bıkmadığım filmlerden bir tanesi :)

    YanıtlaSil
  4. mail adresini göremedim . mutfak takımları hakkında bilgi istemişsin .

    YanıtlaSil
  5. evet onlar çok güzeller.
    ceyizkiz@gmail.com'a mail atabilirsin.

    YanıtlaSil
  6. canım merhaba bende gelin hamamı yapanlardanım bencede yapmalısın çok eğlenceli oluyor:)

    YanıtlaSil
  7. Güzin, demek yaptın ne güzel:) bende yapmayı çok istiyorum bakalım nasip olursa.Bloguna hemen göz atmaya başlıyorum hamama ait detaylar vardır umarım.

    YanıtlaSil
  8. canım hamam birtek hamam detayları yok e madem yeni bir post yaparım bende hemen hamam için en kısa zamanda ama elimde detaylı fotolar yok pek bakalım yapmaya çalışırım:)

    YanıtlaSil
  9. evet bak yeni bir post yazısının konusu belli oldu :)

    foto olmasa bile detayları anlatırsan sevinirim, mesela herkese peştemal sen mi aldın ? hediye verdin mi? meyvalar yeniyor mu gerçekten? kayınvaliden hamam seti aldı mı gibisinden sana çok soru sorabilirim :)

    YanıtlaSil