7 Temmuz 2011 Perşembe

Fransız Dantelli Salon Takımı

Dün iş çıkışı arkadaşımla şöyle bir çeyizcileri yine talan ettik. Bornoz takımı ve hamam setlerine bakmaktı amacım.Ama sadece bunlara göz atmakla kalmadım.Çok güzel patchwork günlük yatak örtüsü beğendim.La Vita markasının fransız dantelli pike ve nevresimli gelin setlerine baktım.Yanlız her baktığım ürüne zam gelmişti.Pamuğa gelen zam bu şekilde bize yansıyor işte.

Sonra yine bu dantellerin güzelliğine hayran kalıp salon takımlarını inceledim.Tığ işi danteli sevmeyenler bunlardan alabilir diye düşünüyorum, oldukça şık ve romantik görünüyor ♥ Kalitesine göre fiyatlar 100TL ile 400TL arasında değişiyor. Annem bana zamanında zaten dantel yapmıştı, onları annemin gönlü olsun diye ilk günlerde kullanırım ama sonrasında kaldıracağım için böyle bir fransız dantelli salon takımı almanın ne derece mantıklı olacağını düşünüyorum (?) Çeyizine alan yada kullanan var mı yorumları alayım :)

Tümünü Göster

5 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Canım her şey gönlünce olur inşallah ! Bloğumdaki güzel yorum için teşekkür ederim. Soruna gelince''hayır satmıyorum ama daha güzellerini yapıp satan birini tanıyorum. Bir göz at istersen
    http://www.lavantabahcesi.com/

    YanıtlaSil
  3. Amin inşallah herkesin gönlünde yatan güzellikler olur.

    Lavanta Bahçesine hemen göz atıyorum.

    Ayrıca bloguma ziyaretiniz için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Bu fotodaki ürün bana ait .iletişim kuralım. Tel 0532 3104646 . Ayrıca diğer ürünlerimi Saliha ev moda facebook ta albümlerimde görebilirsiniz. İlginize teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Bu fotodaki ürün bana ait .iletişim kuralım. Tel 0532 3104646 . Ayrıca diğer ürünlerimi Saliha ev moda facebook ta albümlerimde görebilirsiniz. İlginize teşekkürler.

    YanıtlaSil