22 Ağustos 2011 Pazartesi

Haftasonu(m)

Sevgili blogger arkadaşlar ne güzel yerlere gidiyorsunuz, dolaşıyorsunuz, güneşleniyorsunuz kıskanıyorum sizi, oturun oturduğunuz yerde bakiim :) Şaka bi yana hatfasonu tatil, aktivite postu okumaktan keyif alıyorum.Bol bol fotoğraf eklemeyi ihmal etmeyin.


Gelelim benim haftasonuma... Cumartesi günü ofisteydim çalıştım, saat 3'ten sonrası resmen geçmedi.Kendimi eve attığım gibi iftara kadar biraz dinlendim.Haftasonu çalışmak berbat sinir bozucu bir durum.Bizde haftasonu nöbet sistemi var bu yüzdende nöbetlerde ofis ahalisinden herkes olmuyor.2 yada 3 kişi oluyoruz buda bazen sıkıcı oluyor. Cumartesi gününü bu şekilde atlattıktan sonra pazar günü bana cumartesi gibi geliyor.Pazar sabahının köründe merdivenleri yıkamaya gelenlerin zil sesine uyanmak sinirimi tepeme çıkarsada uyumak için cebelleştim ama yok kaçtı mı kaçıyor işte meret.Bende kendimi temizliğe verdim en son oturduğumda saat 4'ü gösteriyordu.Bu koşturmanın sonunda 2 saatliğine de olsa asker nişanlım ile internette görüşmek çok iyi geldi...Ve işte hafta sonu bitti gitti.

Ailemizi mutlu eden bir haberide paylaşmadan geçemeyeceğim. Kız kardeşimin LYS'den iyi bir puan aldığından daha önce bahsetmiştim.Ve artık kardeşim ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencisi :) Allah inşallah hayırlısıyla bitirmeyide nasip eder. Hepinize mutlu ve sağlık dolu haftalar diliyorum...

4 yorum:

  1. inşaallah hayırlısıyla bitirir ,tatil konusunda sana katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. izleyici listeniz gözükmüyor yenide izlemeye alıyorum

    YanıtlaSil
  3. Allah sabır versin sana bebek aman sıkma kendini herşey yoluna girer enişteye slm .) öptüm

    YanıtlaSil
  4. dikisdersi, inşallah cnm az kaldı ama şafak fena sıkıştırıyor.

    Stil Direkörü, edicim sıkmıyorumda işte insan haftasonunda bari enerji depolamak istiyor :)

    YanıtlaSil