15 Ağustos 2011 Pazartesi

English Home Gelin Setleri

15 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde English Home'da Wedding Set alanlara 8 kişilik yemek takımı hediye kampanyası var. Gelin seti; yatak örtüsü, 2 yastık, çarşaf, nevresim, 4 adet yastık kılıfı ve dekoratif süs yastığından oluşuyor. Tamda gelin yatak örtüsü arayışı içersinde olduğum şu günlerde mağazaya gidememek beni kahretsede ihtiyacı olupta mağazaya gitme fırsatı olanlar kampanyaya bi göz atmalı derim.


9 yorum:

  1. sabah bu mesajla uyandım :)
    10 yıllık evli olduğumu unuttum , acaba halen çeyiz kısmındamıyım hayatın diye :S kafam karıştı biraz:D

    YanıtlaSil
  2. Elifinelizi, bende şu çeyiz alışverişi bitsin hayırlısı ile bi evime yerleşeyim çeyizcilere uzun süre ayak basmamayı istiyorum :) Artık ahbap olduk valla haftada 1 uğruyorum desem yeridir.

    YanıtlaSil
  3. harika bir haber bende almalıyım bu arada bloğun harika bana çook yardımcı olacak nasıl görememişim seni kuzum ya geç oldu ama hoşgeldin banada beklerim :)
    Bu arada bende asker yolu bekliyorum :(

    YanıtlaSil
  4. *ssdesignbutik merhaba bloguma hoşgeldin, beğenmene ayrıca çok sevindim. demek sende asker bekliyorsun.Allah sağsalim kavuştursun inşallah.hemen bloguna bakıyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. canım bende mimlerin var bloguma uğrarsan sevinirim

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bi blogmuş bu böle :) ne güzel postlar hepsini okudum :))) ben de 2 yıllık evli olmama rağmen çeyize son derece meraklıyım. evlenmeden çeyiz alıyorsun sora bağımlılık yapıyor çeyiz :) daha doğrusu evlenmeden önce adı çeyiz oluyor evlendikten sonra ihtiyaç :)

    YanıtlaSil
  7. ben de mimin var canım :)
    http://tubitoo.blogspot.com/2011/08/blogger-nlerini-seciyor.html

    YanıtlaSil
  8. bende bir mim'in var tatlım :)

    YanıtlaSil
  9. Canım bende bayılıyorum english home. ;-)

    YanıtlaSil